Faciliteter

Odense Congress Center

Odense Congress Center råder over et udstillingsareal på 13.500 m2 fordelt på tre moderne messehaller. Foruden messehallerne har OCC et 4-stjernet konferencecenter med 22 mødelokaler i varierende størrelser med kapacitet fra 2-4.000 personer, et 4-stjernet hotel med 109 dobbeltværelser og restaurant. OCC’s meget anerkendte køkken byder på lækre kulinariske retter og kan bespise op til 5.000 personer på én gang.

Dette gør OCC til det eneste center i Danmark med alle faciliteter samlet under ét tag. OCCs lokaler er velegnede til møder og konferencer med tilhørende udstilling – og alt afhængig af pladsbehovet vil det være muligt at gennemføre konferencen og udstillingen i ét og samme lokale uden at skulle gå på kompromis med hverken teknik eller præsentationen af det udstillede.

Året igennem afholder OCC mellem 20-25 messer – store og små, fagmesser og publikumsmesser. Messehallerne er også velegnede til sportsarrangementer, koncerter, shows, musicals og kongresser.

Med placeringen midt i Danmark og med kun 5 min. kørsel fra motorvejen og 10 min. fra banegården er OCC et ideelt sted for afholdelse af alle mulige arrangementer, hvor man nemt kan komme til og fra. OCC råder over 1800 gratis P-pladser.

OCC bliver besøgt af op imod 300.000 gæster årligt.

Arena Fyn

Den 6. oktober 2007 slog Odense Sport & Event for første gang dørene op til Arena Fyn, det regionale forum for oplevelser. Dette skete med et spændende og mangfoldigt åbningsshow, der bød på et festfyrværkeri af fynsk kultur og fynske kunstnere i et flot, folkeligt og medrivende show. Arenaen skiftede i juni 2014 navn til Sparekassen Fyn Arena.

Arena Fyn bidrager med 3000 m2 gulvareal til hele Odense Congress Centers messeareal. Arenaen er den fjerde hal i hele OCCs messekompleks. Arenaen rummer i alt 4.000 siddepladser og maksimum 5.500, hvis gulvet tages i brug.

Med arenaens fleksibilitet kan oplevelsesforumet forvandles til en skøjtehal, håndboldhal, tennishal, koncertsal og meget andet. Dermed bliver det muligt at skabe en farverig palet af oplevelser lige fra sportsbegivenheder, forlystelser, shows til koncerter i Arena Fyn.

Nature Energy Park

Nature Energy Park er mest kendt som hjemmebanen for OB, men Fyns største stadion bruges til meget mere end fodbold. VIP-tribunen, der blev opført i 2005, indeholder flotte faciliteter, der gør Nature Energy Park til et attraktivt venue for for mange forskellige formål såsom julefrokoster, konfirmationer, bryllupper, møder, konferencer, messer og showrooms. Nature Energy Park kan også bruges til årsmøder og konferencer, hvilket flere firmaer årligt benytter sig af.

Som fodboldstadion er Nature Energy Park bredt kendt i Danmark. Stadionet har en lang fortid bag sig. Nature Energy Park (dengang Odense Stadion) blev officielt indviet i 1941, og frem til efteråret 1996 blev der kun foretaget mindre ændringer på de oprindelige bygninger. Den første væsentlige ændring skete i 1965, hvor der blev etableret et lysanlæg med en lysstyrke på 400 lux. Samtidig gennemgik hovedtribunen en mindre renovering.

Indgangen til 1990’erne markerede samtidig begyndelsen på OB’s gyldne periode i Europa Cup’en. Fra 1990-1996 deltog klubben fem gange i en af de prestigefyldte turneringer, kun afbrudt af et enkelt års fravær. I den periode besluttede Odense Byråd at gennemføre den tiltrængte ombygning af Nature Energy Park. Arbejdet med at gøre arkitekt Gert Anderssons tegninger til virkelighed blev indledt i efteråret 1996.

Den 26. september 1997 stod tre af de fire nye tribuner klar til brug, da det nyrenoverede Nature Energy Park blev indviet med kampen mellem OB og FC København. Godt to måneder senere var ombygningen fuldendt og den sidste tribune blev taget i brug til kampen OB – Vejle. Med åbningen af den sidste tribune rådede Odense, på daværende tidspunkt, over et af Danmarks mest moderne stadions.

Siden er der blevet lagt varme i banen i forbindelse med, at UEFA op til sæsonen 2002-03 skærpede kravene til moderne fodboldstadions. I sommeren 2004 blev der således lagt varme i banen på EWII Park, og i efteråret/vinteren påbegyndtes en ny udbygning af hovedtribunen, som blev afsluttet i sommeren 2005. Dermed er Nature Energy Parks VIP-faciliteter igen på niveau med de øvrige danske topklubbers.

Nature Energy Park har lagt græs til mange store fodboldkampe på nationalt og internationalt plan. I efteråret 2006 spillede det danske fodboldlandshold således sin første kamp i femten år i Odense på EWII Park, da Danmark besejrede Polen 2-0.

Tilskuerkapaciteten på Nature Energy Park er i alt 15.761, og det tal blev næsten nået søndag den 7. maj 2006, hvor OB’s 1-0-sejr over FC København blev overværet af 15.305 mennesker. Dette er rekord siden ombygningen i 1997.

Nature Energy Park ligger i bydelen Bolbro, fem minutter fra Odenses centrum og mindre end 10 minutter fra motorvejen.

Odense Eventyr Golf

Odene Eventyr Golf byder både på en 27-hullers Europa Tour-bane af international standard, såvel som møde og fest-faciliteter med en af øens smukkeste udsigter.

Odense Eventyr Golf har således lagt baner til flere store turneringer gennem tiderne, og benyttes fortsat flittigt af et stort antal golfentusiaster fra både ind- og udland. Banerne tilbyder desuden en række forskellige pakker for såvel trænede som uøvede spillere.

Hotel Odeon

På Hotel Odeons mixer vi det bedste udefra med det bedste fra Fyn. 234 værelser af international standard, med skandinavisk indretning og en varm og afslappet atmosfære. Digitale løsninger overalt bidrager til at gøre dit ophold så enkelt og nemt som muligt – og rigtige mennesker bag skranken til at gøre det dejligt.

I lobbyen summer det af liv, så man får lyst til at slå sig ned. Morgenbordet er stort og helt igennem økologisk. Skal du samle bestyrelsen eller ledergruppen, så har vi et par eksklusive lokaler klar til jer. Vi har H.C. Andersen og byens nye kongres- og kulturhus som nabo. Og er du til en løbetur, så er åen et oplagt valg.

Det er nemt at besøge os. Du kan parkere lige under hotellet, og vi bor kun fem minutter fra banegården. Butikker, caféer og restauranter ligger lige om hjørnet, og alle byens attraktioner er indenfor gåafstand.

Velkommen til et nyt hotel i hjertet af Odense. Velkommen på Hotel Odeon.